AKTUALNOŚCI


  • Skontaktuj się z nami

    Mariusz Kielich

    Kierownik ds. komunikacji i PR

    tel.: +48 (22) 690 68 95

    mariusz.kielich@ccifp.pl

     

     

    Kontakt

     

Kolacja „Goût de France” 21 marca 2017 La Brasserie Moderne

2017/03/20 Aktualności z firm stowarzyszonych 

Wyśmienite menu przygotowane przez szefa kuchni Macieja Majewskiego z okazji kulinarnego francuskiego święta wiosny Good France.

Menu, które chcemy Państwu zapronować jest celebracją tego, co najlepsze w kuchni Francuskiej oraz szacunku dla kultury jedzenia i produktu. Wyraża także hołd dla  wyśmienitych Francuskich kucharzy, którzy oddali się bezgranicznie pasji gotowania.

Buraczana beza/Mus z pstrąga/ Ogórek
· Galaretka wołowa/ Kawior Antonius/ Rukiew
· Langustynka/ Makaron/ Szpinak
· Okoń morski/ Algi/ Masło
· Perliczka/ Trufla/ Gnocchi
· Saint Maure de Touraine/ Gruszka/ Brioche
· Baba Rum

Cena: 180 PLN 
Tylko rezerwacje – liczba miejsc ograniczona  

La Brasserie Moderne
Królewska 11
00-065 Warszawa
Tel: 22 657 8382

GOUT DE FRANCE >>>

image002